ASDO SYSTEM 540-S

Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

Til det nye sengeafsnit er der leveret M72 og M85 ASDO-system med krydsvantskrue. Systemet blev dertil leveret med udstyr til opspænding.

Læs mere om projektet her

ASDO S355

Frihedens Butikscenter, Hvidovre

Til ombygning af Frihedens Butikscenter blev der leveret 18 kryds i M30 med CT40 vantskrue. Leveringstiden var afgørende for at vores kunde kunne få opgaven. Det lykkedes at producere og levere første 9 komplette kryds til overfladebehandling 5 dage efter ordreafgivelse.

ASDO S355

Ilulissat Isfjordscenter

Til dette spændende projekt i Grønland blev der leveret M36 trækstænger I S355. Udfordringen lå I at alle trækstænger skulle leveres på unikke mål. Opgaven blev produceret og overdraget til kunden 4 dage efter ordreafgivelse. Selve projektet kan der læses mere om på Realdanias hjemme her.

PDS 8.8 FZV

Solar P-plads, Vejen

7 Marts 2019 indviede Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt et nyt parkeringsanlæg ved Solar i Vejen. Parkeringsanlægget er det første store parkeringsanlæg, hvor man kombinere parkering med solenergi. Til projektet blev der leveret varmforzinket PDS-system i M16. Læs mere om projektet her.

ASDO 540-S

CPH Finger E

Til udvidelsen af Københavns lufthavn har vi leveret ASDO trækstænger i M52 kvalitet 540-S. Projektet er en vigtig del af lufthavnens ambitioner om at nå 40 mio. pasagere om året. Der kan læses mere om projektet på Zeso Architects hjemmeside her.

 

PDS 8.8 FZV

Clarion Hotel, København

Clarion Hotel i Københavns Lufthavn er igang med en større ombygning. Til elevatorskakten blev der anvendt 20 sæt varmforzinkede PDS vindkryds i M30. Læs mere om projektet CPHs hjemmeside her.

 

ASDO S355

Projekt Hjertet, Ikast

Til et nyt mødested for kultur og formidling centralt beliggende i Ikast har vi leveret ASDO M20 & M24 vindkryds med CT40 vantskrue. Projektet er tegnet af C.F Møller. Læs mere om projektet her. 

 

 

ASDO 540-S

Skúlin Á Fløtum, Thorshavn

Til ny skole i Thorshavn, Færøerne har vi leveret ASDO M30 System. Skolen bliver dagligt hjemsted for 850 elever. Der kan læses mere om skolen på ZETA Architects hjemmeside her.